Bliv klar til PD3

Bliv klar til PD3

Bliv klar til PD3

Bliv klar til PD3

Forberedelseskurser til PD3

VSKdansk tilbyder intensive kurser til dig, der er tilmeldt PD3, men ikke er kursist på VSKdansk. Du får en grundig introduktion til prøven, og du får mulighed for at træne de færdigheder, som er nødvendige at have, for at opnå et godt eksamensresultat. Vores undervisere har lang erfaring både som undervisere på eksamenshold og eksaminatorer på PD3.

Vi tilbyder to kurser:

  • Bliv klar til PD3 – skriftlig del (2 aftener)
  • Bliv klar til PD3 – mundtlig del (2 aftener)

Du kan vælge at tilmelde dig det ene af kurserne eller begge kurser.

Tid og sted:

Bliv klar til PD3 – skriftlig del (2 aftener): mandag d. 31. oktober og mandag d. 7. november kl. 17.00 – 19.30

Bliv klar til PD3 – mundtlig del (2 aftener): onsdag d. 23 november og onsdag d. 30. november kl. 17.00 – 19.30

Kurserne foregår på VSK Glostrup, Skolevej 6, 2600 Glostrup (tæt på Glostrup station).

Pris:

Bliv klar til PD3 – skriftlig del: 700,- kr.

Bliv klar til PD3 – mundtlig del: 700,- kr.

Bliv klar til PD3 – skriftlig del + mundtlig del: 1300,- kr.

Bliv klar til PD3 – skriftlig del: 

Her vil du blive introduceret til den skriftlige prøves to dele: læseforståelse og skriftlig fremstilling. I år har ministeriet introduceret en ny læseopgave, og den vil vi give dig en grundig introduktion til. Og selvfølgelig får du også indblik i de andre opgavetyper.

Vi gennemgår eksempler på ”den gode skriftlige besvarelse”, og du får individuel feedback på de skriftlige øvelser, du laver på kurset. Du får også adgang til skriftlige PD3-opgaver, der er blevet stillet til tidligere prøver, og som du kan bruge i din forberedelse.

Bliv klar til PD3 – mundtlig del: 

Her vil du bliver du introduceret til den mundtlige prøves to dele: at præsentere et forberedt emne og at svare på spørgsmål til et uforberedt emne.

Vi arbejder med konkrete eksempler, og du får træning i at svare på prøvens spørgsmålstyper. Du får individuel feedback på de mundtlige øvelser, vi laver på kurset. Du får også adgang til mundtlige PD3-opgaver, der er blevet stillet til tidligere prøver, og som du kan bruge i din forberedelse.