Dansk Online

Dansk Online

Lær dansk online hurtigt og effektivt på e-Sprogcenter

På e-Sprogcenter kan du selv bestemme, hvor og hvornår du vil lære dansk. Undervisningen følger et ugentligt program. Din lærer følger dig tæt. Du får individuel feedback på alle opgaver. Men du bliver også en del af et hold med andre kursister, som er i gang med at lære dansk. Kursisterne på e-Sprogcenter lærer dansk hurtigt og opnår gode resultater til eksamen.

Hver uge får du:

  • Lektioner, som du kan lave i dit eget tempo
  • Feedback fra din lærer.
  • Et Face-to-Face onlinemøde med din lærer og kursister på dit niveau.

Læs mere om Danskuddannelse på VSK.

Hvis du allerede er tilmeldt e-Sprogcenter, kan du logge på her.

learn Danish in Glostrup

“Det vigtigste er online-møderne med min lærer Anna. Når jeg taler med hende, kan jeg se, at jeg har gjort fremskridt siden sidste uge.”

“Det vigtigste er online-møderne med min lærer Anna. Når jeg taler med hende, kan jeg se, at jeg har gjort fremskridt siden sidste uge.”

Kom i gang med at lære dansk online

Når du har skrevet dig op, bliver du inviteret til en samtale med en af vores studievejledere, som giver dig en introduktion til e-Sprogcenter. Studievejlederen sørger også for, at du starter på det rigtige niveau. Hvis du ønsker, at samtalen skal finde sted online, så skriv det i betsked-feltet.


Online undervisning på e-Sprogcenter

På e-Sprogcenter tilbyder vi dig mange forskellige aktiviteter. Vi bruger tekst, billeder, lyd og video. På den måde lærer du både at tale, læse, skrive og forstå dansk. Vi arbejder blandt andet med emnerne: arbejdsmarked, uddannelse og samfundsforhold – fx demokrati og sundhed.

Hver uge får du en opgavepakke med grammatik, ordforrådsøvelser, udtale samt mundtlige og skriftlige opgaver. De mundtlige opgaver afleverer du som lydfiler. Du får desuden adgang til et virtuelt udtaleværksted.

Dansk i hverdagen

Dansk er kun sjovt, hvis man taler det med nogen. Derfor vil du få opgaver, hvor du skal ud og møde danskerne. På den måde bliver du god til at lytte til dansk og udtale ordene. Du vil opleve, at du meget hurtigt kommer til at kunne bruge dit nye sprog.

e-Sprogcenter er Danskuddannelse

På e-Sprogcenter tager du den officielle Danskuddannelse, som du blandt andet kan bruge til at søge om permanent opholdstilladelse eller søge ind på en uddannelse. e-Sprogcenter tilbyder alle moduler på Danskuddannelse 2 og 3. Danskuddannelse er opdelt i moduler. Hvert modul afsluttes med en test. Når du har bestået modultesten, rykker du op til næste modul. Du afslutter med PD2, PD3 eller Studieprøven.

Studieprøven

Studieprøven er et ekstra modul på Danskuddannelse 3. På VSK dansk er Studieprøven et online-kursus. Få mere at vide om det højeste niveau på Danskuddannelse 3 her.