Forside 5 Dansk for internationale studerende
dansk for internationale studerende

Dansk for internationale studerende

dansk for internationale studerende

Dansk for internationale studerende

Vi tilbyder Danskuddannelse til internationale studerende og ansatte på DTU. Undervisningen foregår på DTU Ballerup Campus.

Kurset er gratis.

Skema

mandag og onsdag

18.30-21.00

Kursusstart: 6. februar 2023

Gratis sandwich

Hvis du går på et aftenhold, sørger vi for, at du får en en sandwich, så det bliver lettere for dig ikke at gå glip af aftensmaden.

VSK Ballerup

Vores sprogcenter VSK Ballerup ligger meget tæt på, lige ved siden af Malmparken station. Som studerende kan du frit benytte vores studiecenter og bibliotek. Eller du kan få en kop kaffe eller en sandwich i et internationalt miljø.

Danskuddannelse

Kurset “Dansk for internationale studerende” følger den officielle Danskuddannelse. Vi tilbyder universitetsstuderende og ansatte danskundervisning på det højeste niveau (Danskuddannelse 3). Eksamen (Prøve i Dansk 3) kan bruges til at søge om permanent opholdstilladelse, statsborgerskab og er nyttig, hvis du skal dokumentere dine danskkundskaber fx når du søger job.

 

 

 

Skriv dig op til “Dansk for internationale studerende”

Hvorfor skal  internationale studerende lære dansk?

Man ved aldrig, hvad der sker. De fleste af de studerende, som bliver i Danmark, havde egentlig andre planer. Når du lærer dansk, får du mulighed for at blive her, hvis du fx får et job.

Det er faktisk sjovt at lære dansk. Du vil møde andre internationale studerende, og snart vil du være i stand til at forstå mere af, hvad der foregår i dit lokalområde.

Hvis du ikke begynder at lære dansk umiddelbart efter, du er kommet til Danmark, risikerer du at miste din ret til gratis danskundervisning. Retten til danskuddannelse er tidsbegrænset.