Forside 9 Dansk for internationale studerende

Dansk for internationale studerende

Danish for international students

Dansk for internationale studerende

Vi tilbyder et danskkursus for internationale studerende og ansatte på DTU. Undervisningen foregår på DTU Ballerup Campus.

Kurset er gratis.

Hvordan er det organiseret?

Der er undervisningen to gange om ugen. Du kan både gå til dansk morgen og aften. Hver uge tilbyder vi en første og en anden lektion. Den første lektion holdes om mandagen og om tirsdagen, og den anden lektion holdes om onsdagen og om torsdagen. Du kan frit kombinere dagene, så de passer ind i dit skema, men husk, at det er vigtigt, at du deltager i både første og anden lektion hver uge.

Vi vil gerne være fleksible, men tager forbehold for at der kan være for få tilmeldinger til, at vi kan tilbyde undervisning alle fire dage morgen og aften.

Gratis sandwich

Hvis du går på et aftenhold, sørger vi for, at du får en en sandwich, så det bliver lettere for dig ikke at gå glip af aftensmaden.

1. lektion (morgen)

9.00-11.30: mandag og tirsdag

2. lektion (morning)

9.00-11.30: onsdag og torsdag

1. lektion (aften)

18.30-21.00: mandag og tirsdag

2. lektion (aften)

18.30-21.00: onsdag og torsdag

Skriv dig op til “Dansk for internationale studerende”

Hvorfor skal  internationale studerende lære dansk?

– Man ved aldrig, hvad der sker. De fleste af de studerende, som bliver i Danmark, havde egentlig andre planer. Når du lærer dansk, får du mulighed for at blive her, hvis du fx får et job.

– Hvis du ikke begynder at lære dansk umiddelbart efter, du er kommet til Danmark, risikerer du at miste din ret til gratis danskundervisning. Retten til danskuddannelse er tidsbegrænset.

– Det er faktisk sjovt at lære dansk. Du vil møde andre internationale studerende, og snart vil du være i stand til at forstå mere af, hvad der foregår i dit lokalområde.

Danskuddannelse

Kurset “Dansk for internationale studerende” følger den officielle Danskuddannelse. Vi tilbyder universitetsstuderende og ansatte danskundervisning på det højeste niveau (Danskuddannelse 3). Eksamen (Prøve i Dansk 3) kan bruges til at søge om permanent opholdstilladelse, statsborgerskab og er nyttig, hvis du skal dokumentere dine danskkundskaber fx når du søger job.